Χρειάζεται απύθμενο θράσος για να τοποθετείται κάποιος όπως ο Αβέρωφ Νεοφύτου χθες στη Βουλή για το Συνεργατισμό, αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Και προσθέτει:

«Κατέστρεψαν τον Συνεργατισμό. Έκαναν μια ετεροβαρή και παραλογή οικονομικά συμφωνία με την Ελληνική. Έφεραν τον τόπο ένα βήμα πριν το χάος. Αντί να απολογηθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, τι κάνουν; Απειλούν όσους δεν στηρίξουν τις μονομερείς τους αποφάσεις ότι θα φέρουν την ευθύνη για τα αποτελέσματα των δικών τους πολίτικων. Αυτό και αν είναι θράσος απροσμέτρητο».

Το ΑΚΕΛ, τονίζει ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του κόμματος, είναι κόμμα υπεύθυνο και το απέδειξε διαχρονικά. Αυτό που μας καθοδηγεί διαχρονικά είναι το συμφέρον του κόσμου όμως και όχι οι σκοπιμότητες της κυβέρνησης Αναστασιάδη- Συναγερμού. Θα παλέψουμε λοιπόν για να διασωθούν οι καταθέσεις του κόσμου που τις έθεσαν σε κίνδυνο οι κυβερνώντες. Για την προστασία της κυρίας κατοικίας μέχρι €350.000 όσων δεν ευθύνονται για την αδυναμία τους να αποπληρώσουν τα δάνεια τους. Για να δώσουμε προοπτική στην οικονομία. Αν νομίζει ο κ. Νεοφύτου ότι μπορεί να μας εκβιάσει γελιέται. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας αφήσουν τους άλλους να πάρουν τις αποφάσεις τους.

 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top